Pages

25 Haziran 2012 Pazartesi

Point Blank Wall Hack Recky Versiyon [26 Haziran 2012]

Point Blank Wall Hack Recky Versiyon [26 Haziran 2012]



Merhaba hileci okuyucularım :) Yeni bir wall hack ile karşınızdayız.Ünlü koder Recky'inin bu aya çıkardığı özel bir hack.İçinde 2 tane hack var.Yani hackin iki tane özelliği var desem daha doğru olacak.Bu özelliklerden bir tanesi crosshair hack, diğeride tahmin ettiğiniz gibi wall hack.Zaten bana kalırsada tüm fps oyunlarda en hakiki hack wall hacktir gerisi hikayedir.Neyse giriş bölümünü daha fazla uzatmayayım ve konunun anlatımına geçeyim.


Hackin Özellikleri Nelerdir ?

Giriş bölümündede yazdığım gibi hackte sadece 2 özellik var.Fakat bu özelliklerde bir hackte olması gereken en has özellikler.

Wall Hack: İnsert ile aktif olur

Cross Hair Hack: f12 ile aktif olur.



Hack Menülümü Menüsüzmü ?

Zaten yukardada tuşları yazdım.Hack menüsüz bir hack.Yukarıda ki hackleri yanlarında yazdığım tuşlarla aktif edebileceksiniz.Menüsüz hackin avantajı daha zor tespit edilmesi ve oyunu kasmaması.Bazen menülü hacklerde bu dediğim sorunlar ortaya çıkabiliyor.



Hacki Nasıl Açacağım ?
Verdiğim linkteki dosyayı indirin.Daha sonra rar dosyasını açın ve dizine çıkarta basın.Ondan sonra bilgisayarınız kaç bit ise (32 bit vb) ona uygun bir injector bulun.O bulduğunuz injector ile benim verdiğim .dll dosyasını inject ediniz.Sonrada oyuna girin ve hack artık çalışır.

Hackin Çalışması İçin Bilgisayarımda Hangi Programların Bulunması Lazım ?
Framework 3.5 ve üstü bulunsa yeter.Başka hiçbir ekstra programa ihtiyacınız yok.
Ayrıca bazen bilgisayarınızda farklı programlar hackin açılmasına veya tüm özelliklerinin çalışmasına izin vermiyor.Bu yüzden bu programları tespit edip o programları kapatınız.
Not: Hacki indirdikten sonra bilgisayarınızda ki virüs programıyla taratınız.Ne olur ne olmaz siz kendinizi güvenceye alın.
Download Linki 1:  http://tik.tl/KYJj2
Download Linki 2: http://turbobit.net/166m6vwmq1ir.html
Not: İki linkide indirmenize gerek yok.İki tane linki alternatif olsun diye verdim.Bir link bozulursa sorun yaşamamanız için. 
 
Keywords: point, blank, pb, wh, wall, hack, pointblank, wall, hack, wallhack, crosshair, versiyon, 26, haziran, 2012, 

6 yorum:

  1. tek isteğim bi tane dll injector win32 bit .

    YanıtlaSil
  2. Kardeş Şunun Bi Win7 64bit İnjectorunude Versene Benm Diger Valın İnjektoruyle Denedım Çalışmadı Yardımcı Olurmsun İnjektorde Koysana

    YanıtlaSil
  3. process hacker adında bir injektör var sadace wın7 64 bitte çalışoyor

    YanıtlaSil
  4. kardeşim inject ediniz demişin nasıl inject edicem :)

    YanıtlaSil
  5. bende bi 3 tane injectör v ar 3 ü de tüm sürümlerde çalışıyo

    YanıtlaSil

Blogger news