Pages

28 Haziran 2012 Perşembe

Point Blank Espli Wall Hack [28/29-06-2012] İnjectorlu

Point Blank Espli Wall Hack [28-06-2012] İnjectorlu

Merhaba arkadaşlar, herkes benden uzun süredir injectorulu hack istiyordu.2-3 gün önce injectorlu bir hack paylaşmıştım ve şimdi yine injectorlu yeni bir hacki sizlerle paylaşıyorum.Hack full özellikli ama çok fazla özelliğini çalıştırınca oyundan atıyor o yüzden tüm özellikleri çalıştırmayın.Ayrıca bazı haritalarda wall hack çalışmıyor o haritalarda esp özelliğini açın.2-3 özellikten fazla açıncada oyundan atıyor, dikkatli olun.Birde hackte virüs var fakat o konuda yapabileceğim herhangi birşey yok.Hacki 1-2 gün kullandıktan sonra silerseniz ve bilgisayarınızı temizlerseniz herhangi birşey olmaz.Fakat yinede dikkatli kullanın.Hack %80 çalışıyor arkadaşlar.Açıkcası daha dün kendim denedim çalışıyordu.

 

Hackin Özellikleri Nelerdir ?

Visual Hack

Esp Hack

Wall Hack

Aim Bot

Gm Olarak Görünme 

Tüm Silahlar Açık (Göstermelik)

Funny Özellikler

Not: Tüm özellikleri açmayın oyundan atar.

Hack Menülümü Menüsüzmü ?

Hack menülü bir hack bu sayede hackte tüm özellikleri kolayca kullanabileceksiniz.Yön tuşları ile sol üstte ki menüyü kolaylıkla kullanarak özellikleri açıp kapayabileceksiniz.Ayrıca menülü hackler no menülü hacklere göre oyundan daha zor atar.İyi hackler ve iyi oyunlar dilerim.


Hacki Nasıl Açacağım ?
Verdiğim linkteki dosyayı indirin.Daha sonra rar dosyasını açın ve dizine çıkarta basın.Ondan sonra çıkan dosyarlarda ki .exe uzantılı dosyaya basınız.Sonrada oyuna girin ve hack artık çalışır.
Not: Hack injectorludur.
Hackin Çalışması İçin Bilgisayarımda Hangi Programların Bulunması Lazım ?
Framework 3.5 ve üstü bulunsa yeter.Başka hiçbir ekstra programa ihtiyacınız yok.
Ayrıca bazen bilgisayarınızda farklı programlar hackin açılmasına veya tüm özelliklerinin çalışmasına izin vermiyor.Bu yüzden bu programları tespit edip o programları kapatınız.
Not: Hacki indirdikten sonra bilgisayarınızda ki virüs programıyla taratınız.Ne olur ne olmaz siz kendinizi güvenceye alın.
   

Download Linki 1: http://turbobit.net/6ft35sivblb9.html

Keywords: point,blank,pb,esp,wall,hack,hile,cheats,28,06,2012,haziran,injector,inject,indir,download,pointblank 

3 yorum:

  1. tamam guzeled wın7 64 bit ınjectorde ver kardeş

    YanıtlaSil
  2. oyundan atıo 2 dk da bir

    YanıtlaSil
  3. yardım etsin biri yüklenmiyo hackler

    YanıtlaSil

Blogger news